101

Okosotthonokat 3 csoportba tudjuk osztani:
Okosotthon: a ház okosított eszközeinek távolról, telefonról való irányítása, ki/be kapcsolása, állapotainak ellenőrzése.
Automatizált Okosotthon: az alap okosotthon funkciók mellett itt programozni lehet eseményeket (pl. minden napkeltekor automatikusan felhúzódnak a redőnyök).
Öntanuló Okosotthon: Okosotthona képes kitanulni és alkalmazkodni az Ön szokásaihoz (pl bármi programozás nélkül képes megfigyelni és megjegyezni, hogy milyen időben szokott hazaérni, és milyen hőmérséklet az ideális a lakók számára, hogy télen is és nyáron is a megfelelő hőmérséklettel várja Otthona haza, bármilyen emberi beavatkozás nélkül, stb…).

Az okosítás azt jelenti, hogy elektromos eszközeit (lámpa, garázskapu, hangszórók, kaputelefon, stb.) okostelefonjáról, vagy tabletről, számítógépről irányíthatja, ki-be kapcsolhatja vagy automatizálhatja, tartózkodjon bárhol a világon!
Egy okos vezérlőt integrálunk az adott szoba lámpakacsolójába, ami mindezt lehetővé teszi.

Az eszközök telefonról való ki- és bekapcsolása mellett, automatizálni is tudunk folyamatokat, pl. bejárati ajtó nyitásakor az előszoba lámpa felkapcsol; A lakás elhagyásakor minden lámpa automatikusan lekapcsol és a ház beriaszt, stb…
Egy okosotthon, kényelmi funkciói mellett kiválóan alkalmas még felügyelésre, megfigyelésre
(nagymama háza, kiskorúak felügyelete)

Baj megelőzésére is képes lehet Otthona: pl. ha mosógépe szivárog, és senki sem tartózkodik otthon, hogy észrevegye a bajt, Okosotthon rendszerünk automatikusan áramtalanítja a mosógépet (opcionálisan vízcsap elzárásra is képes), hogy meggátolja a vízszivárgást és értesíti Önt telefonján keresztül.
Ezek igény szerint beállíthatóak, módosíthatóak.

A 101 Okosotthon fokozottan törekszik a legeffektívebb és leggazdaságosabb okosotthonok kiépítésén, figyelmesen hallgatva és igazodva Ügyfeleihez.

Kérdése van? Emailben és telefonon elér minket: Elérhetőségeink